De bandenservice van VT Autoservice in Westland en Hoek van Holland helpt u graag. Er zijn veel verschillende soorten banden, die elk geschikt zijn voor hun eigen doel. Zo heb je zomerbanden, winterbanden maar ook caravanbanden. VT Autoservice heeft de juiste banden voor uw auto of caravan. Als u twijfelt over welke banden geschikt zijn voor u kunt u bij ons altijd vrijblijvend advies vragen.

Zomerbanden

Een set zomerbanden zorgt in de zomer voor de meest veilige ritten. De banden zorgen voor een kortere remweg bij temperaturen boven de 7°C. Dit komt doordat zomerbanden kleinere groeven hebben die er voor zorgen dat de band harder blijft.

Over VT Autoservice

Winterbanden

Dankzij de komst van de winterband is het risico van grip-verlies fors verminderd. Door zijn specifieke vorm en unieke samenstelling vermindert de kans op aquaplaning en slippen dus dit biedt grote voordelen. Een winterband heeft een dieper en grover profiel, meer lamellen en een bijzonder rubbermengsel. Dat laatste zorgt ervoor dat de band zich aanpast bij koude temperaturen en daarmee de remkwaliteit verbetert.

All season banden

Als u met de auto voornamelijk in Nederland rijdt, en niet naar koude gebieden reist is een all season band de oplossing voor u. All season banden passen zichzelf aan naarmate het warmer of kouder wordt. Deze banden zijn echter niet geschikt voor hele warme zomerdagen of voor wintersport.

Runflat banden

Een runflat band kan nadat hij geklapt is nog heel wat kilometers doorrijden. Dit tot soms wel 80 kilometer ver. De band kan dit omdat hij aan de zijkant extra verstevigd is. Met deze extra kilometers kunt u veilig naar ons toe komen rijden voor het vervangen van de band.

Caravanbanden

Caravans zijn over het algemeen een stuk zwaarder dan personenauto's of busjes. Dit gewicht kan de banden snel onder hoge druk zetten, waardoor rijden met de camper minder veilig wordt.  De wegligging en het nemen van bochten wordt hier namelijk door benadeeld. Bij VT Autoservice in Hoek van Holland kunt u terecht voor caravanbanden, die speciaal gemaakt zijn om het gewicht van uw caravan te dragen. 

Vraag direct een offerte aan!

Vul het afspraakformulier in en wij sturen u een offerte. Of bel 0174-382330 en u krijgt gelijk antwoord.

Direct antwoord

Plan direct een afspraak, of bel ons: