Autogarage in De Lier

Autogarage in De Lier nodig voor uw bedrijfswagen, personenauto en camper? VT Autoservice helpt u graag! Bij ons autobedrijf wordt uw auto onderhouden volgens de richtlijnen van de fabrikant. Op deze manier blijft de fabrieksgarantie behouden.

Bij ons autobedrijf bieden wij APK keuringen en onderhoudsbeurten voor campers. Onze gediplomeerde APK-keurmeesters beoordelen graag de staat van uw camper. Dit natuurlijk allemaal volgens de RDW regelgeving.

Garage De Lier auto

Geen verassingen achteraf.

Vakgarage De Lier

Op zoek naar een vakgarage in De Lier waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat? Bij VT Autoservice – gevestigd in Hoek van Holland – zijn wij dagelijks hard aan het werk om onze klanttevredenheid te verhogen. Hier wordt bij ons autobedrijf het nodige aan gedaan. Zo bespreken wij vooraf met u wat wij gaan doen en wat de kosten daarvan zullen zijn. Wanneer er tijdens het uitvoeren van de dienst gebreken aan het licht komen, nemen wij direct contact met u op. Op deze manier komt u niet voor vervelende verassingen te staan.

Autobedrijf in De Lier

Auto bedrijf in De Lier, bij VT Autoservice bieden wij verschillende diensten voor het onderhoud van uw bedrijfswagen, personenauto en camper. Zo helpen wij u in onze garage graag met het spoelen van de automaatbak, nakijken van uw airco of banden, uitlijning, tuning en meer. Op zoek naar een professioneel autobedrijf dat u helpt bij al uw wensen? Bij onze autogarage – die op korte afstand van De Lier ligt – is het 24/7 mogelijk om online een afspraak in te plannen. Ook als u in het Westland woont, staan wij als Garage Westland klaar om uw auto, bedrijfswagen of camper onder handen te nemen.

Direct een afspraak plannen

Bezig met laden...

Voor vragen kunt u ons direct bellen:

We maken gebruik van functionele en analytische cookies. Meer hierover in onze privacy statement.